October 23, 2024

Novoclass îți pune la dispoziție Gift Card-uri pentru servicii profesionale de curățenie (A)

Vin sărbătorile, cea mai așteptată perioadă din an. E acel moment în care întreaga familie se adună în jurul mesei, sărbătorind bucuria, iubirea și dragostea.

Pentru majoritatea persoanelor, Crăciunul nu este doar despre relaxare și celebrare. Este și despre săptămânile de dinainte, când majoritatea treburilor revine pe umerii persoanelor responsabile din casă. Cumpărarea și împachetarea cadourilor, realizarea listei de cumpărături, în detaliu, fără să lipsească ceva important, stabilirea meniului pentru masa festivă, pregătirea prăjiturilor, lista invitaților și, nu în ultimul rând, curățenia, sunt doar cele mai mari responsabilități ale oamenilor.

Însă, ce-ar fi dacă anul acesta ți-ai arătat recunoștința pentru persoana care se ocupă de toate acestea și ai ajuta-o măcar la o parte din toată treaba?

Novoclass vine în sprijinul tău cu un Gift Card de Crăciun, pe care să-l oferi în dar unei persoane dragi. Astfel economisești timp, pe care poți să-l petreci cu persoana dragă și să te bucuri de prezența acesteia în preajma sărbătorilor.

Lasă grija curățeniei în seama experților și tu bucură-te de detaliile care contează!

Gift Card-ul Novoclass este un cadou inedit, pe care sigur îl vei îndrăgi atât tu, cât și persoana căreia i-l vei oferi.

Ce opțiuni ai?

În funcție de dimensiunea locuinței, poți opta pentru unul dintre cele 4 tipuri de Gift Card:

  1. Curățenie generală pentru 1 – 2 camere: costurile pentru acesta se ridică la 450 lei;
  2. Curățenie generală pentru 3 camere: 600 lei;
  3. Curățenie generală pentru 4 camere: 750 lei;
  4. Curățenie generală pentru mai mult de 4 camere: 900 lei.

Cum îl fac cadou?

Vrei să-l oferi chiar tu persoanei dragi? Poți opta pentru una dintre cele două variante pe care ți le punem la dispoziție. Fie ți-l livrăm în varianta pdf, prin mail, fie printat, gata să fie oferit.

Vrei să ajungă direct la persoana căreia vrei să i-l oferi? Dă-ne adresa acesteia și îi livrăm chiar noi Gift Card-ul.

Oferă în aceste sărbători timp pe care să-l petreci alături de cei dragi. Alege să faci un cadou original și inedit, iar aceștia vor aprecia gestul tău. Timpul este important, de aceea trebuie investit în lucruri care contează și trebuie dedicat cu atenție celor ce contează cel mai mult pentru tine.

Alege sărbătorile acestea Gift Card-ul Novoclass și fii tu cel care oferă timp celor dragi.

(ADVERTORIAL)