October 22, 2024

Exclusiv/ Se montează nocturna la terenul de fotbal. Inaugurarea va avea loc mâine seara in prezenta lui Miodrag Belodedici

Din Germania a sosit în cursul acestei zile instalația de nocturnă pentru terenul de fotbal Florești, strada Someșului, omologat la standardele FRF.

Potrivit primarului Horia Sulea inaugurarea nocturnei va avea loc sâmbătă seara, orele 20.30, in prezenta internaționalului Miodrag Belodedici.

“Am marea satisfacție de  a va informa că sâmbătă seara, 19 septembrie, de la orele 20.30, va avea loc inaugurarea nocturnei și a tribunei terenului de fotbal de pe strada Someșului. Consider că de mâine putem spune că Floreștiul are un mic dar cochet si modern stadion de fotbal. De aceasta investiție sper sa se bucure toți copiii Floreștiului și îi invit mâine să participe la inaugurare și sa l cunosca pe unul dintre cei mai mari și eleganți fotbaliști ai României, pe Miodrag Belodedici, căruia îi mulțumesc de pe acum pentru că a acceptat invitația de a veni la Floresti, la inaugurarea nocturnei”, ne a declarat primarul Horia Sulea.

Adrian Gherman, inspector de specialitate in cadrul Primăriei Florești, ne a informat că de mâine seară, cu ocazia inaugurării tribunei și nocturnei, vor fi reluate antrenamentele grupelor de copii și juniori legitimați la cluburile sportive din Florești.

Ca un ultim amănunt, la inaugurare va participa și dl. Gicu Tothazan, membru în cadrul Departamentului Copii și Juniori din cadrul FRF.