October 24, 2024

Garduri de protectie pe strada Eroilor in valoare de 34.468 de Euro

In dupa-amiaza zile de marti, 9 februarie, pe strada Eroilor au fost montate garduri de protectie (demontabile) pe intreaga lungime a santierului deschis si, ulterior inchis/abandonat, de catre SC NAPOCA SA.

Gardurile au fost montate de catre angajatii Lukacom Invest SRL.

Ieri, 9 februarie, la ora 16.13, pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) a fost postata achizitia directa a Autoritatii Contractante – Primaria Floresti de la SC Lukacom Invest SRL pentru “Lucrari de instalare garduri, de balustrade si de dispozitive de siguranta comuna Floresti, judetul Cluj”.

Foto: Floresti24.ro

Din aceasta investitie, respectiv lucrare de ingradire a santierului, se poate deduce ca lucrarile de modernizare a strazii Eroilor s-au oprit pentru un termen de cel putin 1 an de zile. Altfel, nu se justifica achizitia acestor garduri de protectie, termenul de amortizare fiind intre 12 si 15 luni.

Foto: Floresti24.ro

Primaria Floresti a mai achizitionat pe data de 5 februarie, pentru suma de 7.221,70 Euro, “Servicii profesionale de curatenie Centrul de Vaccinare Covid-19“, respectiv “Servicii DDD la Centrul de Vaccinare COVID-19″ – 68 de Euro (332.00 lei). De ambele actiuni de dezinfectare se ocupa SC FASTCLEAN ROM.