October 22, 2024

Gilau/ Sofer retinut dupa ce a fugit la locul accidentului/ Era baut si nu avea nici carnet de conducere!

Polițiștii clujeni l-au reținut pe șoferul care a produs, duminică, 27 martie, un grav accident de circulație în Gilau, la intersectia cu drumul care duce la Someșul Rece.

Un barbat in varsta de 44 de ani, din comuna Gilau, care circula cu un autoturism pe DJ107P, la patrunderea pe DN1E60, intentionand sa se deplaseze in directia Huedin, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa inspre Cluj Napoca, pe DN1E60.

foto/ stiridecluj.ro

In urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat in coliziune cu alte doua autovechicule, ulterior rasturnandu-se.

Barbatul de 44 de ani, din comuna Gilau ar fi parasit locul accidentului rutier, fiind ulterior depistat de politisti.

S-a constatat faptul ca acesta nu detine permis de conducere, iar testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In urma accidentului a rezultat rănirea și transportarea la o unitate medicala a unei tinere în varsta de 17 ani, din comuna Gilau, care se afla în autoturismul acrosat initial.

La data de 27 martie a.c., politistii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale si Europene au dispus retinerea pentru 24 de ore a barbatului de 44 de ani, din comuna Gilau.