October 23, 2024

Hackerii de la Anonymous Operations i-ar fi identificat pe criminalii din localitatea Bucha (Ucraina)/ Multi dintre acestia provin din stepa mongola!

Gruparea de hackeri de la Anonymous Operation@AnonOpsSE au publicat pe Twitter informatii si fotografii cu o parte dintre soldatii care, se presupune, s-ar face vinovati de GENOCIDUL din localitatile BUCHA (Ucraina) si IRPIN, ambele din zona Kievului.

“In localitatea BUCHA a existat o unitate militara (foto 1, n.red. kazahi)) si care apartine Brigazii 51460, din localitatea KNyaze-Volkonske, regiune Khabarovsk.

“Lieutenant Colonel Omurbekov Azatbek Asanbekovich, military unit 51460, brigade commander of the 64th separate motorized rifle brigade (Khabarovsk Territory) is responsible for the massacre in #Bucha#BuchaGenocide #BuchaMassacre

— Anonymous Operations (@AnonOpsSE) April 3, 2022

“Locotenent Colonelul Omurbekov Azatbek Asanbekovich, din cadrul Brigazii 51460, a condus Unitatea 64 Pusti Motorizate (Khabarovsk) din zona Bucha si se face responsabil de Masacru”, scriu hackerii de la Anonymous Operation.

 

In urma cu o zi, Anonymous Opeartion a publicat o lista a soldatilor rusi care lupta in Ucraina. Este vorba despre datele personale ale celor 120.000 de soldati trimisi pe frontul din ucraina de V. Putin.