October 24, 2024

Batausele au fost excluse din PSD. Intrebare: in ce partide vor migra?

PSD Cluj-Napoca a DECIS EXCLUDEREA din partid a consilierului local Anca Ciubăncan și a Angelei Sacaliș în urma BATAII de sâmbătă. Alte două “amazoane” implicate în scandal s-au ales doar cu “cartonaș galben/avertisment”.

Iată comunicatul emis în urma ședintei BPM al PSD Cluj-Napoca:

„Astăzi,19.03.2023, Biroul Permanent Municipal al P.S.D. Cluj-Napoca, în sedința extraordinară  a aplicat sancțiunile cuvenite persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17.03.2023 la sediul organizației municipale.

Deciziile luate astăzi respectă în integralitate Statutul P.S.D. , fiind aplicate întocmai  prevederile  art. 31 aliniatul  1 , respectiv aliniatul 4

–          Excluderea din partid a doamnei Ciubăncan Anca ,conform  art 31. alin. 4 din Statutul P.S.D.

–          Excluderea din partid a doamnei  Sacaliș Angela,  conform  art 31. alin. 4 din Statutul P.S.D.

–          Aplicarea sancțunii cu ”Avertisment” pentru d-ra Milea Evelina , având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul P.S.D.

–          Aplicarea sancțiunii cu ”Avertisment” pentru d-ra Neagu Luiza , având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul P.S.D.

Hotărârea subliniază lipsa de toleranță în fața acestor derapaje și dorința de a nu perpetua astfel de    comportamente în cadrul echipei noastre.”