October 20, 2024

Liderul AUR, Cristian Lungu, a mutat sediul de partid la Pechea, în Galați

0

Acesta s-a alăturat sutelor de voluntari care vor da o mână de ajutor sinistraților lăsați pe drumuri de inundațiile care au distrus tot în calea lor.

Cristian Lungu, alături de sute de voluntari din partid, a mers la sinistrații din Pechea,  pentru a ajuta oamenii să scoată nămolul din curți și din ce-a mai rămas din case. Acolo nu s-a dat în lături și a pus mâna pe lopată și i-a ajutat pe sinistrați.

Voluntarii AUR au făcut și o listă cu necesitățile pentru fiecare gospodărie. Dacă unele case vor fi reparate din donațiile AUR, le-a promis oamenilor că va construi câteva case de la zero..

„Nu plecăm de aici, până când nu terminăm să îi ajutăm pe oamenii sinistrați de aici. De  românii din Pechea, nimeni nu se ocupă, de asta am venit aici”, a declarat Cristian Lungu, din Galați.

Politicianul a îndemnat oamenii să ofere ajutor în această situație, subliniind necesitatea implicării comunității în construcții. El a afirmat că își dorește să realizeze o acțiune care să mobilizeze întreaga societate românească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *