October 24, 2024

Stand-Up Nervosity sustinut de catre reprezentantii APM la dezbaterea privind reautorizarea Ferme de Pui

A fost CIRC in toata regula la dezbaterea organizata de catre Agentia pentru Protectia Mediului Cluj, aseara, in Sala de Sport “Cetatea Fetei”, privind REAUTORIZAREA pentru a treia oara a Fermei de Pui detinuta de familia Coborzan. Afacere care in cursul zilei de ieri a fost luata la “puricat” de ANAF si Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice si cei ai Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane.

dezbatere-ferma-de-pui-035

Grigore Craciun, director executiv APM Cluj, si Isaia Maghiar, ex-director APM Cluj, ieri un fel de avocat din oficiu al Fermei de Pui, au reusit ca in doar 10 minute de la inceperea dezbaterii, prin TAMPENIILE pe care le-au rostit, sa-i enerveze pe aproape cei 350 de floresteni veniti la dezbatere si… CIRCUL a fost asigurat.

dezbatere-ferma-de-pui-004dezbatere-ferma-de-pui-011dezbatere-ferma-de-pui-012dezbatere-ferma-de-pui-015

Dialog pe 8-9 voci, tipete, huiduieli, aplauze cand primarul Horia Sulea a luat microfonul si s-a repezit la Isaia Maghiar spunandu-i sa puna capat misto-ului si sa nu-i mai ia pe oameni de prosti.

dezbatere-ferma-de-pui-016dezbatere-ferma-de-pui-019dezbatere-ferma-de-pui-026dezbatere-ferma-de-pui-031dezbatere-ferma-de-pui-033

O concluzie finala de la dezbatere nu se poate trage, poate doar sa-i consideram pe cei de la APM niste persoane lipsite de SIMTUL PREZENTULUI si al VIITORULUI pe termen scurt (n.red. au in schimb un TRECUT!), chiar si pe o “lungime” de cateva zile, in conditiile in care ANAF-ul si Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice si cei ai Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane au demarat o actiune de mari proportii la firmele care comercializeaza carne de pui.

dezbatere-ferma-de-pui-002

P.S. 1. Aseara, in jurul orei 21.30, in birourile Fermei de Pui, inspectorii ANAF (mai) conspectau actele contabile ale firmelor detinute de familia Coborzan.

P.S. 2. Felicitari florestenilor care au participat aseara la dezbatere!