October 20, 2024

Florestiul va avea iluminat festiv de sarbatori. Cativa consilieri locali au dat-o la “intors” in sedinta extraordinara propusa tot de catre ei!

In urma cu o saptamana, la indemnul consilierului local Nicu Oltean (PNL), alesii locali au respins Proiectul de Hotarare privind rectificarea bugetara prin alocarea sumei de 400.000 lei pentru iluminat publc festiv. Atunci, doar patru consilieri locali au votat “pentru”.

cl-floresti-17-nov-2016-001

Dupa sedinta din data de 17 decembrie, tot la initiativa lui Nicu Oltean, consilierii locali i-au cerut primarului Horia Sulea sa convoace o sedinta extraordinara pentru “REPARAREA GRESELII”, adica pentru aprobarea proiectului cu aceeasi suma de bani.

Ieri, cu Nicu Oltean plecat in delegatie la Braila, in interes de serviciu, si fara social-democrata Luisa Oprea, cativa consilieri locali si-au schimbat votul si ILUMINATUL PUBLIC FESTIV a fost APROBAT!

S-au ABTINUT de la vot – acest tip de vot ABTINERE este o ABERATIE!!! – consilierii Doru Matei (PSD), Dan Maier si Florentina Vaida (ALDE), Adrian Mic (PMP), Albert Ileana si Albert Zoltan (UDMR).