October 23, 2024

SC Strict Prest SRL (Jenucu Veres//Salprest) va opera in Floresti, in locul Quatro Eco Salub? Ramane de vazut!

Administratorul SC Quatro Eco Salub a transmis o adresa Consiliului Local Floresti prin care solicita intrunirea unei sedinte cu caracter extraordinar pentru aprobarea maririi tarifului de salubritate. Solicitarea a fost transmisa vineri!

 

Edilul localitatii Floresti, Horia Sulea, a lasat sa se inteleaga ca nu este de acord cu solicitarea facuta de catre operatorul de salubritate si, mai mult, cauta solutii viabile de schimbare a acestuia.

In aceasta dimineata, conturile Quatro Eco Salub au fost blocate in urma solicitarilor facute de catre doua societati, una dintre acestea fiind Salprest Rampa, caruia Quatro Eco Salub ii datoreaza aproximativ 750.000 de lei.

Schimbarea operatorului de salubritate se poate face doar daca Quatro Eco Salub informeaza in scris UAT Floresti ca se afla in imposibilitatea de a-si mai indeplini clauzele contractuale, gest pe care pana la ora redactarii acestui material nu l-a facut.

Iesirea UAT Floresti din SC Quatro Eco Salub, respectiv delegarea serviciilor de salubritate unui alt operator, cel mai probabil SC Strict Prest SRL (Jenucu Veres//Salprest), se poate face doar prin respectarea unor LUNGI PASI JURIDICI/LEGISLATIVI.

Solutia de compromis, pe termen scurt, de maximum 90 de zile, ar fi ca Quatro Eco Salub sa inchiriereze masinile unui alt operator. ATENTIE: doar masinile si nicidecum mana de lucru, pentru ca altfel ar insemna delegarea in totalitate a LICENTEI de OPERARE, LUCRU INTERZIS!

Revenim cu amanunte in cursul acestei zile!

C.S.