October 20, 2024

EXCLUSIV// Cand se deschide Mega Image din sensul giratoriu Floresti

Ahold Delhaize, proprietarul lantului de supermaketuri Mega Image, va deschide in Floresti cel de-al treilea magazin, strada Simion Barnutiu, in imediata apropiere a sensului giratoriu, respectiv a Scolii Gimnaziale “Gh. Sincai”.

Magazinul are o suprafata utila de 1218 metri patrati si un numar de 41 locuri de parcare.

Cel de-al treilea magazin Mega Image va fi deschis pe data de 28 Decembrie!

Celelalte doua magazine sunt situate pe strazile Florilor si Cetatii.

Scurt istoric

Mega Image este un lanț de supermarketuri si magazine de proximitate din Romania, fondat în Bucuresti in 1995. In anul 2000, Mega Image a fost cumparata de grupul belgian Delhaize Group.

La 24 iunie 2015, grupul Delhaize a ajuns la un acord cu Ahold pentru a fuziona, formand o noua companie, Ahold Delhaize.

Ahold este o companie specializată in comertul cu amanuntul a produselor alimentare din Țarile de Jos listata pe Euronext.

A fost infiintata de antreprenorul olandez Albert Heijn, nepotul antreprenorului cu acelasi nume (1865-1945) care a pus bazele afacerii de familie, pornind de la un magazin alimentar. A fuzionat cu grupul Delhaize pentru a forma Ahold Delhaize.

In noiembrie 2018, retailerul a lansat cardul de fidelitate Connect, prin care clientii au acces la promoții personalizate. Aproximativ 300.000 de clienti s-au înscris in programul de fidelitate pana la finele anului, potrivit sefului Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image.

Ahold Delhaize a incheiat anul trecut cu vanzari nete de aproape 6,02 miliarde de euro in Europa Centrala si de Est (ECE), in urcare cu 3,9% (+3,1% la un curs de schimb constant) raportat la anul anterior.