November 22, 2024

Deschiderea Bacaniei Floresti are loc vineri. Administratorii au pregatit o degustare de produse

Administratorii Bacaniei Floresti (in interiorul Halei Piata Floresti, strada Eroilor) ne-au anuntat in cursul acestei dupa-amiezi ca deschiderea va avea loc VINERI, 14 mai, la ora 14.00. Florestenii sunt invitati sa deguste o parte din produsele bacaniei, cum ar fi virsli, mici si alte preparate traditionale din carne.

Inaugurarea Bacaniei ar fi trebuit sa aiba loc in a doua jumatate a lunii aprilie, insa probleme de ordin administrativ au facut ca aceasta sa fie amanata cu aproximativ patru saptamani.

“Ne cerem scuze florestenilor, viitorilor clienti, pentru intarziere. Vreau sa cred ca asteptarea a meritat si acestia vor fi multumiti de serviciile si produsele noastre.

In Bacania Floresti vor fi comercializate produse din carne de cea mai buna calitate, de la cei mai cunoscuti si credibili producatori din Transilvania.

Bacania Floresti se doreste a fi locul unde floresteanul poate gasi cele mai renumite mezeluri produse in Transilvania. Produse romanesti, proaspete, curate alimentar, fara prea multi conservanti si fara E-uri, deziderate la care tin foarte mult sa fie respectate.

Va enumar cateva dintre cele mai reprezentative produse pe care le vom comercializa: Virsli Montana Popa, Cremwursti din piept de pui Montana Popa, diferite sortimente de mezeluri Montana Popa, Slanina Papricata si Slanina scufundata in Miere de pe Valea Somesului – Carmangeria La Ardeleni, Salamuri Crude/Uscate de la Carmangeria Pasini Gherla, Mititei formati de la Carmangeria La Macelaru din Dej”, ne-a declarat Natalia Muresan, administratorul Bacaniei Floresti.