Hala Pietei Floresti intentioneaza sa redevina Piata in adevaratul sens al cuvantului
Noul administrator al Halei Pietei Floresti, Cristian Stupar, ne-a declarat in cursul acestei dimineti ca producatorii autohtoni si din proximitatea Florestiului sunt asteptati sa ocupe cele 15 mese duble puse la dispozitie pentru a-si valorifica produsele.
“Doresc ca Hala Pietei Floresti sa devina o locatie unde producatorii autohtoni si din proximitatea comunei sa-si vanda produsele, iar florestenii sa plece multumiti de calitatea si preturile produselor.
Ce a fost a fost. Aprozarul a plecat din hala.
De astazi, producatorii autohtoni nu mai pot spune ca in Floresti nu au unde sa-si vanda produsele. Hala Pietei Floresti este cea mai buna si accesibila locatie.
Avem la dispozitie 15 mese duble, cu spatii de depozitare a marfurilor, pe parcursul intregii saptamani, in intervalul orar 06.00-22.00.
In plus, in maximum o luna si jumatate, in interiorul halei se vor deschide doua magazine cu profil alimentar. Un magazin este specializat pe comercializarea produselor lactate-branzeturi, iar celalalt este o bacanie axata pe vanzarea carnii si a produselor din carne.”
Noul administrator al Halei Pietei Floresti ne-a mai declarat ca a purtat o discutie telefonica cu viceprimarul comunei Floresti caruia i-a propus un parteneriat “Piata – Primarie”, pe baza afirmatiilor facute de catre primarul B. Pivariu, care a lasat sa se inteleaga ca si-ar dori infiintarea unei “Piete” in Floresti, dar mai ales prin transformarea unei alei din Parcul Poligon in Piata Volanta.